FN-dagen – 24. oktober

0Shares

I forbindelse med FN-dagen arrangeres det:

Oslo: 12.00-12.30: Internasjonalt barnetog fra Egertorget til Litteraturhuset Her er alle flagg og nasjonaldrakter velkomne! FN-veteranene med sine FN-flagg og Grorud skoles musikkorps og drillpiker stiller også opp.

12.30-16.30: Internasjonal barnefestival på Litteraturhuset Etter åpningen med brask og bram blir det afrikansk familiekonsert, show med FN-filuren, kurs i Bollywood-dans, brasiliansk trommekurs, eventyr og filmer. Hele programmet kan du laste ned her: Program for barnefestivalen, FN-dagen Vi oppfordrer alle barn og barneskoler å lage papirfly med sine drømmesteder og levere dem inn på Deichmanske bibliotek sine filialer. Papirflyene vil bli del av en kunstinstallasjon til barnefestivalen.

Mer informasjon finner du ved å klikke her. Arrangementet er gratis.
Velkommen!

Bergen: Internasjonal Folkefest på Torgallmenningen Internasjonal Uke åpner med folkefest på Torgallmenningen fra 11.45 på selveste FN-dagen! Den offisielle åpningen foretas av ordfører Gunnar Bakke. Fra scenen serverer konferansier Warda Naseem en rikholdig meny.

Ellers kan du få med deg …
Solidaritetsteltet, der mange av de frivillige organisasjonene i Bergen er epresentert. Redd Barna vil tilby ansiktsmaling for barna, og FN-sambandet har tombola med gevinster med mening. På barnas gjenbruksverksted får ødelagte leker og annet skrot nytt liv og blir til skrotskulpturer. Og om sykkelen din trenger en liten reparasjon, tar vi oss av det i sykkelreparasjonsteltet. Du kan også bli med FN-filuren på leker og enkle idrettsaktiviteter om FNs tusenårsmål. Og sist men ikke minst; et eget telt med smaksprøver på mat fra alle verdenshjørner.

I Ås markeres FN-dagen med aktuelt tema-foredrag og internasjonal mat, dans – m.m.

Vi har barnevakt (kl. 14-16 – Mediateket, Åsgård skole)

Arrangeres av Ås internasjonale kvinnegruppe i samarbeid med Voksenopplæringssenteret og andre foreninger, lag, asylmottak osv.