Den internasjonale migrasjonsdagen lørdag 18. desember

Lørdag 18. desember markerer IHSG (Internasjonal helse- og sosialgruppe) Den internasjonale migrasjonsdagen ved å arrangere en innsamlingskonsert. Under konserten vil det bli moteshow fra forskjellige designere og importører. Det vil bli dans, sang, konkurranser og underholdning på høyt nivå. Ta en tur innom og opplev et forrykende show, samtidig som du viser solidaritet og får god samvittighet. 

 

Dette er et familiearrangement, så ta gjerne med hele familien. Møt opp og støtt en god sak. Inngangspengene og ditt ekstra bidrag vil gå til arbeid for flyktninger.

 

Tanken bak arrangementet:

Ungdommer med flerkulturell bakgrunn har mange hobbyer og interesser innenfor kunst og kultur, men den største utfordringen er at de mangler en arena for å vise frem sitt talent. IHSG tilrettelegger en slik arena der de som arrangører slår to fluer i en smekk. På dette arrangementet vil vi få se kunst- og kulturinnslag, samtidig som vi er samlet for å støtte en god sak. Det har vært mange internflyktninger i Pakistan etter flomkatastrofen. Mange har måttet forlate hus og eiendommer og flykte til andre områder, og starte livet på nytt. For å gi disse flyktningene en mulighet til å starte et nytt liv, har IHSG tatt initiativ til å ha en innsamlingskonsert på denne dagen for verdens flyktninger.

 

Er du interessert i et samarbeid, vil opptre, vil ha stand, vil sponse med noe eller har noen spørsmål? Ta kontakt på [email protected] eller [email protected].

 

Moteshow bli holdt av:

 

Glamour Creation

Libas.no

Artistica

Sheyneys

Bareezeh Oslo

Creative Fashion

 

Artister som vil underholde:

Jack (fra Dance India Dance)

1 Unity 

Reshail (sanger)

Bhangra Boys

DJ Zain med ManiAC på dhol

+ mye mer