Informatørkurs for ressursperoner

Omskjæring av gutter er en religiøs praksis, men ikke religiøs plikt for muslimer, mener generalsekretær i Islamsk Råd Norge.
Foto: Illustrasjonsbilde
RVTS Øst inviterer ressurspersoner fra ulike nasjonalgrupper til informasjonsmøte om vårt informatørkurs. Kurset er et tilbud til personer som ønsker å bidra i arbeidet med å forebygge kvinnelig omskjæring/kjønnslemlestelse.
0Shares

Det planlagte informatørkurset går over fem samlinger. Samlingene vil omhandle forskjellige temaer som: tradisjoner, barneoppdragelse, kvinnehelse mv.

Kurset er et tilbud til personer fra ulike nasjonalgrupper som ønsker å bidra i det forebyggende arbeidet mot kjønnslemlestelse i sitt eget miljø. RVTS Øst vil være en sentral støttespiller i det forebyggende arbeidet som pågår.

Innholdet i informatørkurset vil bli nærmere presentert på informasjonsmøtet den 20. november, kl 1700 til 1900. Møtet avholdes i RVTS Øst sine lokaler på Gaustad sykehus, Sognsvannseien 21, bygg 12, 1. etasje. Både informasjonsmøtet og kurset er gratis. Det vil enkel servering på møtet.

Les hele invitasjonen til informasjonsmøtet her

Påmelding