Informasjonskveld hos Politihøgskolen

Foto: Illustrasjon.
Foto: Aon R. Naqvi
Politihøgskolen inviterer søkere med etnisk minoritetsbakgrunn til informasjonskveld om politiutdanningen og søknadsprosessen.
0Shares

Ledere ved Politihøgskolen, studenter, polititjenestemenn/-kvinner og lærere vil denne kvelden blant annet fortelle om skolens opptakskrav, politiutdanningen og hva man kan forvente av de tre årene på Politihøgskolen. Politiutdanningen fører frem til en bachelorgrad.

Informasjonskvelden holdes på Politihøgskolen i Oslo torsdag 22. november kl. 17.00 – 19.00. Politihøgskolen har adresse Slemdalsveien 5, med inngang rett ovenfor Chateu Neuf og Musikkhøgskolen, kun få minutters gange fra Majorstuakrysset.

Påmelding?

Du melder deg på informasjonskvelden ved å sende en e-post til [email protected] innen 21. november.

Interessert i treningsveiledning?

Politihøgskolen tilbyr treningsveiledning for aktuelle søkere med oppstart før jul. Treningsveiledningen finner sted i Oslo og vil vare frem til opptaket starter våren 2013. Er du interessert, send en e-post til Stein Myhrvold, [email protected] Du kan også melde din interesse på informasjonskvelden 22. november. Treningveiledningen har begrensede antall plasser og aktuelle søkere med etnisk minoritetsbakgrunn vil bli prioritert.

Bakgrunn

Politiets hovedoppgave er å skape trygghet og bekjempe kriminalitet i det norske samfunn. For best mulig å kunne utføre denne jobben, stilles det blant annet krav til politiets profesjonalitet i opptreden.

Politihøgskolen har et mål om å rekruttere flere studenter med etnisk minoritetsbakgrunn, slik at vi i fremtiden sikrer et politi som representerer befolkningen i Norge og innehar nødvendig kompetanse til å gjøre en god jobb i et mangfoldig samfunn.

Les mer om Politihøgskolens opptakskrav og søknadsprosess.