Standup til inntekt for Leger Uten Grenser

 
Foto: Flickr
5. september 2014 holder noen av Norges beste komikere standup-show til inntekt for Leger Uten Grenser. Showet finner sted på Cosmopolite scene i Oslo, og er i regi av Medisinstudentenes humanitæraksjon (MedHum).

Hasse Hope, Magnus Devold og Jonas Kinge Bergland er noen av komikerne som skal stå på scenen denne kvelden.

– Dette blir et show fylt med latter, god humor og overraskelser, både i form av innhold og gjester, lover Liv Astrid Litleskare, nestleder i MedHum Oslo.

MedHum er medisinstudentenes egen humanitæraksjon, og i år samler studentene inn penger til Leger Uten Grenser sitt arbeid for mødre og barn i Sierra Leone.

– Ett av fem barn i Sierra Leone dør før de fyller frem år, men med hjelp fra organisasjoner som Leger Uten Grenser blir helsesituasjonen for mødre og barn stadig bedre. Standup-showet er en del av innsamlingsaksjonen vår, forklarer Litleskare.

Inntektene fra billettsalget går uavkortet til Leger Uten Grenser sitt arbeid for mødre og barn i Sierra Leone.

Latter som våpen mot urettferdighet
Situasjonen i Sierra Leone er svært alvorlig, men denne kvelden vil medisinstudentene bruke latteren som våpen mot urettferdighet. MedHum ser frem til en kveld der publikum er med å bidra til en bedre verden gjennom å le og ha det gøy.

Standup-showet ledes av medisinstudentene Herman Egenberg og Charlotte Lund, som begge har erfaring innen standup og improteater. 

– Jeg er utrolig fornøyd med at vi har fått så mange flinke komikere til å stille opp gratis, sier Herman Egenberg.

Til sammen vil hele elleve komikere underholde publikum.

Studentene håper på fullt hus når dørene åpner kl. 19:00 fredag 5. september. Billettprisen er 400 kr og overskuddet går uavkortet til Leger Uten Grenser.

Praktisk informasjon:

Tidspunkt:  5. september. Dørene åpnes 19:00.
Sted: Cosmopolite scene, Torshov.
Pris: NOK 400 per person.