Tooji, husk navnet!

0Shares
Latest posts by Hina Zaidi (see all)

Inspirert av livet
Han skriver låtene selv, og de bærer stort preg av hans personlighet.
– Ofte starter det med en liten følelse, sier Tooji, som sier han henter inspirasjonen fra livet, menneskene rundt ham og alt det han ser og ikke ser. Han legger mye av seg selv i musikken.

Klar for gjennombrudd
Den persiske artisten har også jobbet som modell helt siden han var femten år, og er fortsatt aktiv på catwalken. Familien har alltid støttet han og de har også troa på at han vil klare det.
På spørsmål om hva han vil gjøre dersom han ikke slår igjen svarer han bestemt: – Jeg slår igjennom!

Glad i scenelivet
Han er primært en R&B artist, men beveger seg en del innenfor forskjellige sjangere. Musikk har alltid ligget i blodet og han startet å synge da han var bitte liten. Han elsker å opptre, og har gått på dramalinje og drevet en del med revy og skuespill i tillegg til modelljobbing. Scenen er hans andre hjem.
– Å opptre ligger meg like nært som å puste. Greier meg ikke uten, tenker han høyt og mimrer seg tilbake på scenen.

Politikk og sushi
Denne gutten, som elsker sushi og persisk mat, er ikke kun opptatt av sin egen musikk og suksess. Han ønsker å hjelpe mennesker, og har startet på Barnevernspedagogikk på Høgskolen i Oslo, noe han syns er utrolig spennende. Han er også politisk interessert så lenge det er menneskeliv på spill, og alkoholpriser interesserer han over hodet ikke.

Tooji blir inspirert av Angelina Jolie karrieremessig på grunn av den makta hun har til å kunne hjelpe andre.
Men hvorfor har han ikke meldt seg på Idol?
– Jeg har ikke lyst til å være en døgnflue. Derfor.

Bein i nesa
Tjueåringen har bein i nesa og står for det han gjør og er. Familien er viktig for han. Han fikk støtte av familien da han var liten og følte seg litt annerledes enn andre, da han fikk sitt første modelloppdrag, og da han ble åpen om sin seksuelle legning.

– Jeg har alltid hatt en enorm støtte fra familien min og venner som jeg er utrolig takknemmelig for. De elsker meg uansett hva jeg står for og gjør, og jeg elsker dem utrolig mye tilbake. Når det kommer til legning, er jeg veldig liberal og åpen.

Hans største drøm er å bli en stor artist, spre musikken sin, få publikum til å danse og føle rytmen på hele kroppen. Det som også er veldig viktig for ham, er å få sjansen til å kunne hjelpe mennesker som virkelig trenger det. Han håper på å kunne fullføre barnevernsutdanningen og få en bachelorgrad. Gjennom musikken vil han bli et kjent ansikt som vil fange folkets oppmerksomhet, og gjennom den pedagogiske utdanningen vil han greie å sette i gang fungerende hjelpetiltak. Med slike ambisjoner kan man utføre mye om man bare har hjertet på rett plass.