Tooji i vinden!

Hina Zaidi
Latest posts by Hina Zaidi (see all)

– Jeg syns det er kjempe gøy og jeg stortrives. I tillegg er jeg klar over at utdanning er utrolig viktig og jeg fortsetter med studiene samtidig som jeg jobber hos MTV. Jeg vil gjerne leve av musikken min, men jeg tror barnevernsutdanningen kommer til å øke min bevissthet om samfunnsproblemene rundt oss og hjelpe meg med å holde beina plantet på jorda.

For tiden jobber han mye med å spille inn sanger og prøver å få ferdig et debutalbum. Plata kommer til å innholde mye RnB og pop med inspirasjon fra eksotiske rytmer.
Tooji er også opptatt av menneskerettigheter og i slutten av forrige måned viste han sin avsky til rasismen som rammet den 23 år gamle muslimske gutten som ble lurt av sin sjef til å spise svinekjøtt og drikke alkohol under en jobbmiddag. Gutten som i tillegg var døv ble ”tatt” for å fyllekjøre, han fikk straff, flere tusen i bot, ble fratatt førerkortet og pluss at han mistet jobben.

– Dette er ren rasisme og burde få sterke konsekvenser. Norge bør sette et standpunkt og gripe tak i slike tragiske historier. Vi lever i et flerkulturelt mangfold og rasismen har ikke lenger plass i dette samfunnet.