Destiny’s Child planlegger nytt album

(Musikk) R&B-trioen Destiny’s Child har varslet en pause, men først blir det en turné. Et nytt album kan komme i 2003.

Pressen spekulerte nylig i unoter blant bandmedlemmene i etterkant av frontfigur Beyoncé Knowles uttalelser tidligere i høst, der hun opplyste at gruppen vil ta en pause. Trioen varsler imidlertid en turné neste år og går trolig også i gang med nytt album i 2003.

– Destiny’s Child skal ikke oppløses. De vurderte en pause men har aldri snakket om å bryte opp, sier bandets manager og faren til Beyoncé Knowles, Mathew, til nyhetsbyrået Reuters.

Grammy-vinnerne Beyoncé Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams har en rekke prestisjetunge konserter foran seg på nyåret. Gruppen opptrer på American Music Awards 9. januar og på NAACP Image Awards i februar. I løpet av våren går jentene også i gang med verdensturné.

– De tar det med ro når det gjelder Destiny’s Child i 2002. Medlemmene vil heller konsentrere seg om soloprosjekter. I 2003 vil de trolig gå sammen igjen som gruppe og spille inn musikk, sier Anissa Gordon fra bandets management-selskap Music World Entertainment.

Gruppens tredje album “Survivor” kom i mai og er solgt i mer en tre millioner eksemplarer. Gruppen slapp juleplaten “8 Days of Christmas” i oktober. Jentene ble nylig kåret til årets artister for andre år på rad på Billboard Music Awards.

Destiny’s Child er kjent for hitlåter som “Say My Name”, “Jumpin’, Jumpin”, “Survivour” og “Bootylicious”.

Origo