Rameen er årets OsloMet-student

Gratulerer! Rameen Jamshad Khan er kåret til Årets student ved Oslo Met. Til venstre for prisvinneren: Rolf Martin Aspenes, nestleder i Studentparlamentet. Til høyre: Prorektor Nina Waaler.
Foto: Benjamin Ward/OsloMet
Årets student ved OsloMet leder foreningen «Ingeniører uten grenser» som jobber med internasjonalt samarbeid og bistand.

Rameen Jamshaid Khan er naturligvis svært glad for å bli kåret til Årets student.

— Det føles helt utrolig, og jeg er veldig takknemlig for at OsloMet setter pris på mitt bidrag til deres verdier; nyskapning, mangfold og læring, sier Khan til Khrono.

Khan (22) fullførte i vår sin dataingeniørutdanning. Nå er hun i gang med en master i anvendt data- og informasjonsteknologi.

Stort hjerte for OsloMet

— Rameen er en aktiv student som utmerker seg både gjennom å hjelpe og motivere sine medstudenter og jobbe hard med egne studier, sier prorektor Nina Waaler til khrono.no. Waaler forteller videre at Årets student er en studentambassadør med et stort hjerte for OsloMet, samtidig som hun leder foreningen «Ingeniører uten grenser,» som jobber med internasjonalt samarbeid og bistand.

Drømmejobben

Rameen Jamshaid Khan er født og oppvokst i Oslo. Foreldrene hennes kommer fra Pakistan.

Hva er din drømmejobb når du er ferdig med studiene?

–Drømmejobben min er å bidra til at samfunnet blir mer teknologisk, effektiv og smartere slik at alle kan delta aktivt og at vi sammen kan gjøre verden mer tryggere, fredelig og enklere, sier hun til Utrop.