Benyoub med ny låt til mor

NY LÅT: Jonas Benyoub i den nye musikkvideoen "Spor i snøen".
Foto: Skjermdump / Pacify
Fredag lanserte Jonas Benyoub enda en låt hvor takknemlighet og respekt til moren står i fokus.
33Shares

“Mamma jeg så deg gråte, yemma (mor på arabisk og berbisk) du felte en tåre, Din sønn er ute på havet, alene uten årer. Jeg bygde en flåte, den minste av alle båter, men seiler fint jeg lover, yemma.

Slik startet Benyoubs nyeste låt “Spor i snøen” som ble lansert fredag ettermiddag. Dette er ikke første Benyoub-låt med en morsfigur i fokus: Morens visdomsord er sentrale i låta “Mamma sa”, og i singelen “Snakker om” rapper han om å gjøre moren sin stolt.

Kveldens gjest på Lindmo

– Spor i snøen er endelig ute, skriver Benyoub i et Instagram-innlegg, hvor han takker produsenten Pacify, kunstner Armand Nasiri og Nisju film.

Videre hinter han til at han er kveldens gjest hos Anne Lindmo, hvor han også fremfører låta.

– Låten handler om at jeg endelig har satt litt spor i snøen her oppe i Norge. Den er også en liten hilsen til mor og far. Det er fin låt om håp og motivasjon, sier Benyoub til NRK.

Jobber med ungdom

Ved siden av artistkarrieren jobber Benyoub med ungdom via et fritidstilbud på Ellingsrud i Oslo. Det er her han selv har vokst opp.

– Ungdommene må selv skape tilbudet. Vi er der og har et hjem til dem, men hva som skal skje der bestemmer de selv, sier han til NRK og utdyper:

– Nå har vi musikkstudio-, bake- og gaminggruppe. I tillegg har vi «United Brothers» og «United Sisters», der gutter og jenter kan sitte hver for seg å ta opp temaer om alt fra kroppshår til rasisme.