– Vi vant mangfoldsprisen 2023

Rabia Musavi, daglig leder i LIN.
Foto: LIN
LIN- Likestilling, Inkludering og Nettverk vant Mangfoldsprisen 2023.

20.oktober vant LIN mangfoldsprisen. Prisen er i regi av HER- Awards.

Yasir Ahmed, styreleder i LIN sier han er stolt av gjengen i LIN, medarbeidere, administrasjonen og ikke minst deres brukere.

–Det er en anerkjennelse på arbeidet og innsatsen det legges i hver dag! Denne prisen er en motivasjon til å styrke arbeidet vårt ytterligere samtidig være en god støttespiller for minoritetskvinnene og enhver som har en drøm om å lykkes i det norske samfunnet, sier Ahmed.

LIN er en interessepolitisk ressursorganisasjon for flerkulturelle minoriteter i Norge. Målet deres er å bidra til å inkludere flerkulturelle borgere i det norske samfunnet gjennom tilrettelagte kurs, personlig veiledning, aktiviteter og dynamiske prosjekter. De har gjennom flere år hjulpet flere tusen brukere med ulike integreringstiltak.

LIN har fått gratulasjoner og blomster for deres vunnet pris. Foto: Privat

Rabia Musavi, daglig leder takker for prisen og for anerkjennelsen av deres arbeid.

– Dette betyr utrolig mye for meg og mitt team. I 15 år har vi jobbet og bygget videre organisasjonen som ble startet av en kraftfull minoritetskvinne, Bibi Musavi. Jeg vil takke henne for initiativet hun igangsatte, for hun har bidratt til at LIN hver eneste dag påvirker menneskeliv.

– Mangfoldsprisen øker vår motivasjon til å fortsette å styrke flere minoritetskvinner og menn til å bli økonomisk selvstendige, gi dem kunnskap, kompetanse, nettverk og en norsk familie. Takk til våre kjære brukere og venner som viser oss sin tillit, sier Musavi.