Fortsetter som festivalsjef

 
Foto: rikskonsertene.no
Etter et turbulent halvår, preget av omlegging i Rikskonsertene og usikkerhet rundt nytt eierskap av Oslo World Music Festival, er stiftelsen nå endelig på plass. 
0Shares
Nå er det også klart at Alexandra Archetti Stølen (bildet) har takket ja til å fortsette som festivalsjef, når festivalen nå forlater Rikskonsertene for å stå på egne ben, skriver Oslo World Music i en pressemelding.
– Jeg brukte desember til å tenke meg godt om, og fant ut at hjertet mitt hører hjemme hos Oslo World Music Festival. Vi går inn i et år med mange strukturelle utfordringer, og jeg er i gang med programmering, samtidig som det er en rekke nødvendig administrative oppgaver som må løses. Nå er det viktig å få på plass et godt team, så vi kan komme i gang til neste høst, sier sier Archetti Stølen.
For første gang på egne ben
Årets festival vil gå av stabelen fra 30.oktober til 4. november. Festivalen blir nummer 19 i rekken og den første som selvstendig stiftelse etter at Kulturdepartementet valgte å omlegge Rikskonsertenes offentlige virksomhet som festivalen var en del av.
– Her er det viktig å huske på at dette er en festival med en lang og solid historie som vi skal videreføre. Mange av de fineste artistene på verdenshimmelen har gjestet Norge for aller første gang gjennom Oslo World Music. Her er det mange historier å fortelle om når vi i 2013 feirer 20-års jubileum, avruunder Archetti Stølen.