Viser norsk natur i Bollywood-video

Musikkstjernen Falak var nylig på Norgesbesøk for å lage ny video. Her er han i full gang med fotoshoot i den norske naturen.
Foto: Suleman Ahmad
Fersk norsk-pakistansk regissørkomet har fått sitt livs gullsjanse.
0Shares

Aman Sheikh (20) har drevet med filmarbeid siden han fylte 18. Aman Sheikh er en helt ny filmregissør som lager hovedsaklig musikkvideoer, men driver også med eventfilmer, portrettvideoer og dokumentar. 

Sålangt har han laget 3 profesjonelle musikkvideoer som også har blitt vist på TV. Nå har han fått sjansen til regissere en musikkvideo med den svært profilerte artisten Falak Shabir. Sistnevnte er et stort navn i både India og Pakistan, noe blant annet hans offisielle YouTube kanal viser, med flere millioner seere.

– Jeg har sommefugler i magen, helt klart. Jeg gleder meg til å jobbe med et så stort navn i Bollywood, og føler meg veldig takknemlig over at artisten og hans plateselskap T-Series har valgt meg ut, særlig ettersom jeg er helt ny i bransjen, sier Sheikh til utrop.no.

Fornøyd gjeng: både regisserpersonale og artister trivdes i den norske naturen. Fra venstre: Omar Jacob, Aman Sheikh, stylist Pia Rud og Falak.
Foto : Suleman Ahmad

Heldig

Hvor lenge har du strevd for å få en slik sjanse?

– I flere måneder. Jeg føler meg heldig, for det er ikke ofte at man får sånne oppdrag. Også er det jo stas å få vist norsk natur for første gang i en sør-asiatisk musikkvideo.

T-Series har opptil 22 millioner seere på videoene de publiserer på YouTube kanalen sin. Selskapet står bak til å lansere musikkvideoen til Aman Sheikh som han skal regissere i Norge.  Opprinnelig skulle Sheikh ha regissert på Vestlandet, men tidsnød fra Falak og selskapets side gjorde at man måtte i hast finne et nytt innspillingssted, denne gang nærmere hovedstaden.

– T-Series er et av Indias største selskaper, og du merker at de har en helproff måte å gjøre ting på. Likevel synes jeg det er greit å få litt kreativ kontroll, blant annet gjennom å få lede innspillingen og leie inn proffe norske stylister til videoen.

Her fra innspillingen av videoen, sammen med den norsk-pakistanske modellen Saira Akhtar (til høyre).
Foto : Suleman Ahmad

Håper på mer mainstream-interesse

Som Falak-fan er 20-åringen svært motivert for oppdraget.

– For meg er dette drømmen og sjansen til å vise hva jeg kan. Falak virker som en jordnær og flink fyr, så jeg regner med at samarbeidet skal gå greit.

Han legger til at hensikten med musikkvideoen er å vise norsk og skandinavisk natur slik at vi i Norge kan få flere Bollywood-prosjekter hit.

– Vi vil vise Norge fra sin beste side, slik at det kan både skape mer blest om sjangeren her hjemme, og få folk i de sør-asiatiske landene til å skjønne at gode bollywood-videoer kan lages overalt, avrunder han.