Gjorde rasismekrangel til raplåt

 
Foto: Skjermdump/YouTube
Tidligere i august konfronterte artisten Kevin Ndungu nestleder i Frp, Per Sandberg, og hans kommunikasjonsrådgiver André Kolve i gågata i Arendal. 
0Shares

Nå har han sammen med Karsten Marcussen (bildet) laget raplåten og musikkvideoen Fuill Av Fordomma som bidrag til valgkampen etter opptrinnet, skriver Dagbladet.

– Jeg kan ikke så veldig mye om politikk, men jeg kan mye om rasisme, fattigdom og innvandring og det er der jeg er uenig med Frp, sier Kevin Ndungu. 

– For meg å vite at det er mørkhudet Frp`ere i dress som vil kutte bistanden til sultende i hjemkontinentet vårt får meg til å grine i sjelen. Alle skal så klart få lov å være Frp`ere, men herregud så kvalm jeg blir, legger han til.

– En meningsytring
Sandberg er glad for at musikkvideoen ser dagens lys.

– Jeg er sterkt for ytringsfrihet og meningsytringer.  Jeg mener det er bra at musikkvideoen gjøres tilgjengelig slik at folk kan lytte til det de har å si, og har ingen annen kommentar enn at rappen taler for seg selv, sier Sandberg til Dagbladet.

Hore i bordell
Rådgiveren som det siktes til i låten, André Kolve, er selv ikke imponert over rappeteksten.

– Han framholder fortsatt at jeg har en maskotjobb i Frp og går nå i tillegg så langt som å fastslå at jeg blir brukt som hore i et bordell. Når han i tillegg hevder at Frp mener at Norge er for nordmenn, sier det det meste om virkelighetsoppfatningen til denne karen. 

Fuill Av Fordomma er skrevet av Kevin Ndungu og Karsten Marcussen. Produsenter er Droolz og DJ Bumz. Musikkvideoen er filmet og redigert av Asbjørn Buarøy. Se videoen her:

http://www.youtube.com/watch?v=2itSgaOZShk