Første inder i Game of Thrones

 
Foto: bollywoodhungama.com
Kultserien satser nå på å nå ut til sin store fanskare i India med sin nyervelvelse, Bollywood-stjernen Neil Nitin Mukesh (33).

Nitin Mukesh (bildet) blir historisk som den første inderen som får en rolle i “GOT”, som serien kalles blant blodfansen.

Game of Thrones, som har det amerikanske kabelkanalselskapet HBO som en hovedprodusentene, har vært et fast innslag i tv-skjermer verden over siden 2011. Fra før av har norsk-nepalesiske Amrita Acharya hatt en birolle som rollefiguren Irri. Nå får Bollywoodstjernen Mukesh prøve seg, ifølge The Telegraph, i en rolle som konge. 

Stuntdirektøren Greg Powell var ansvarlig for å caste Mukesh inn i serien. Powell, kjent for sitt arbeid for blant annet Harry Potter-serien, samt filmene Avengers: Age of Ultron og Fast and Furious 6, tilbød Mukesh rollen etter å ha blitt imponert over sistnevntes sverdscener  i Bollywood-produksjonen Prem Ratan Dhan Payo, skriver avisen Mumbai Mirror.

Vil spille “voksenscener”
Game of Thrones er enormt populært i India, og GOT-fansen lager sine egne fantasifulle Bollywood-tolkninger av serien. 

Mukesh som blir med i seriens sjette sesong, sier han ikke har noe betenkeligheter med å spille for et voksent tv-publikum. Flere av nakenscenene i GOT har nemlig skapt sterk debatt. Blant annet prøvde kroatiske kringkastingsmyndigheter å bannlyse en scene med Lena Headey (som spiller Cersei Lannister), og i september kom storstjernen Emilia Clarke ut med sterk kritikk mot det hun mente var for mye fokus på sex og nakenhet i serien.

– Jeg har spilt naken før, så hvorfor ikke i Game of Thrones? Som skuespiller er ikke dette noe som skremmer meg, sier han til Mumbai Mirror.