Norsk superhelt møter Malala

 
Foto: theurbanlegend.no
Josef Yohannes, skaperen av The Urban Legend, har laget en tegneserie stripe hvor superhelten møter Malala Yousafzai. Stripen skal blant annet benyttes sammen med filmstudiearket som er laget til "He Named Me Malala". 
0Shares

Yohannes begrunnet valget med å vise til at Malala er et forbilde for dagens unge og en levende superhelt som står opp for de svake.

– The Urban Legend står for mange av de samme verdiene Malala representerer, hvor barns rett til utdanning står i fokus. Så det falt naturlig at The Urban Legend og Malala skulle stå sammen og kjempe for jenters rett til utdanning, sier Yohannes i en pressemelding.'

Entprenøren bak The Urban Legend, Josef Yohannes.
Foto : Aon R. Naqvi

Om den ene av fredsprisvinnerne fra 2014 sier han videre:

– Hun har en sterk stemme for de som ikke blir hørt. Hun har inspirert hele verden med sitt budskap og jeg er stolt av at min egen superhelt har fått møte henne. Jeg må også si at samarbeidet med Fox rundt denne stripen har vært spennende og jeg liker at de har tenkt nytt rundt denne filmen som er viktig og inspirerende for både unge og voksne.

– Ønsket å gjøre noe annerledes
Tore Fredrik Dreyer, Managing Director i Fox Norge, sier man ønsket å gjøre noe annerledes ved lanseringen av “He Named Me Malala”.

Stripen Josef har laget har overgått alle forventninger og håpet er nå at ungdom og andre ved å lese stripen får lyst til å lære mer om Malala, og at den bidrar til å spre oppmerksomhet rundt verdiene Malala Yousafzai og The Urban Legend står for, sier Dreyer ifølge nettstedet theurbanlegend.no.