Hkeem med en kjærlighetserklæring

Det er oppveksten på Stovner som har fått Hkeem (20) dit han er i dag med storsuksess med låten "Fy faen" og flere låter låter i ermet
Foto: Stephen G. Simmersholm
Etter å ha lansert låten "Ghettoparasitt" og stukket av med prisen for "Årets låt" med "Fy faen" under Spellemann, er Hkeem i dag tilbake med en den sommerlige singelen "Amor".
0Shares

Hkeem (bildet) startet 2018 med det som kanskje er årets viktigste låt hittil, “Ghettoparasitt”, hvor han tar et oppgjør mot alle fordommene han og veldig mange andre minoriteter møter i hverdagen.

Under årets Spellemann stakk han og kompisen Temur med prisen for “Årets låt” i hip-hop for låten “Fy faen”. Nå er han klar med den sommerlige og romantiske singelen “Amor”.

– “Amor” handler om en person du har følelser for, og du vet innerst inne at h*n også har følelser for deg, men den personen er veldig usikker på seg selv og blir påvirket av alle andre rundt seg. Gjennom låta prøver jeg å vise mine følelser for hun og overbevise om at jeg er den rette for hun. Hvor lenge skal hun fortrenge sine føelser tilbake? Jeg trenger “Amor”, the love God, til å skyte en pil på hun, slik at følelsene til personen kan gå crazy, sier Hkeem til Universal Music Norge.

Hkeem har en hektisk sommer foran seg, hvor han skal opptre blant annet på Slottsfjell-festivalen, Vinjerock og Ekstremsportveko i Voss.