Skudd mot Krekars leilighet

0Shares
Latest posts by Souhaila Bougrine (see all)

I følge Aftenposten.no, skal gjerningspersonen(e) som skjøt flere skudd inn i leiligheten til mulla Krekar ha forsøkt å trenge seg inn i leiligheten.

Politiet bekrefter at skuddene ble avfyrt fra utsiden av inngangsdøren og inn i leiligheten. Det skjedde like før klokken 02 natt til mandag.

– Klokken 01.54 fikk vi melding om at det var avfyrt flere skudd. Det var skutt inn fra utsiden og inn i leiligheten som tilhører mulla Krekar, forteller politiets innsatsleder, Kjell Jan Kverme, til Aftenposten.no.
Svigersønnen truffet

Krekars svigersønn ble truffet og skadet av skudd, men skadene skal ikke være alvorlige. Han skal være skutt i armen, og ble i natt operert på sykehus.

Familien skal ha hatt flere familiemedlemmer på overnattingsbesøk da leiligheten ble beskutt.

Etter det Aftenposten.no kjenner til ble to unge menn sett løpende fra stedet i forbindelse med skytingen, og flere politipatruljer, deriblant hundepatrulje, drev søk etter mennene i natt.

Mulla Krekar og hans familie ble evakuert fra leiligheten. Krekar selv ble fraktet fra stedet i en politibil, og kriminalteknikere arbeidet på åstedet i hele natt.