Eritreisk kvinne forsvunnet i Bergen

Genet Paulos Tedla forsvant fra sitt hjem i Bergen for ti dager siden
Foto: Politiet
Genet Paulos Tedla kom til Norge fra Eritrea i september for å bli gjenforent med sin mann. For ti dager siden forsvant hun fra parets hjem på Laksevåg.    

Da ektemannen kom hjem fra skolen i Bergen forrige mandag, var kona Genet Paulos Tedla borte og klær vekk, skriver Bergensavisen.

I dag er det ti dager siden siste sikre livstegn fra den 22 år gamle kvinnen.

– Saken er foreløpig et mysterium. Vi vet rett og slett ikke hva som har skjedd. Men vi har ikke grunn til å tro annet enn at det er frivillig, sier politiførstebetjent Carl Petter Leganger til BA.

Politiet har ikke mottatt noen opplysninger eller livstegn fra den forsvunne Genet Paulos Tedla (22). Nå ønsker de tips fra publikum.
Foto : Politiet

Tirsdag gikk politiet ut med etterlysning av den savnede kvinnen – med både navn og bilde – i håp om hjelp fra publikum. Men hittil har ikke politiet mottatt noen opplysninger.

Ingen elektroniske spor

Kvinnen hadde verken bankkort eller mobiltelefon, og etterforskerne står uten elektroniske spor – som har vist seg å være viktige redskap i vanlige forsvinningssaker.

Politiet har vært i kontakt med drosjeselskap og flyselskap, uten resultat. Politiet er ikke kjent med at hun har noe nettverk i Norge eller andre europeiske land.

Ifølge ektemannen skal hun ha hilst på to av hans venner etter at hun kom til landet i høst.

– Vi er interessert i alle som har opplysninger om henne, eller som har vært i kontakt med henne i tiden fra hun kom i september og fram til hun forsvant, antakelig mellom formiddagen og 15-tiden om ettermiddagen 19. desember, sier Leganger.

Har du opplysninger?

Tedla er 158 centimeter høy, har brun hud, brune øyne og sort hår.

Politiet har fått opplyst at hun ser velstelt ut, og er pent antrukket.

Opplysninger kan gis til politiet i Bergen på telefon 55 55 63 00.