Indiske Kovid: – Jeg er ikke et virus

Den uhøytidelige 31-åringen har lagt ut et bilde av seg hvor han holder en Corona-øl og teksten: «Kovid-positiv siden 1990».
De selvironiske spøkene til indiske Kovid Kapoor går sin seiersgang i sosiale medier. «Jeg er Kovid og vil reise mer», skriver mannen med det aktuelle navnet.
76Shares

«Jeg heter Kovid og jeg er ikke et virus», slår den 31 år gamle gründeren fast på sin populære Twitter-konto.

Der forteller mannen med det hyperaktuelle navnet at han denne uken har reist ut av hjemlandet India for første gang siden begynnelsen av pandemien, og at han møtte en haug med folk som synes navnet hans var artig.

«Fremtidige utenlandsreiser kommer til å bli morsomme!» skriver Kapoor i en Twitter-melding som fredag er likt 40.000 ganger og retvitret 4.000 ganger.

Den uhøytidelige 31-åringen har fulgt opp med å legge ut et bilde av seg hvor han holder en Corona-øl og teksten: «Kovid-positiv siden 1990».

«Jeg er Kovid og vil reise mer», skriver han også.

Kapoor håper den plutselige interessen vil føre til mer oppmerksomhet rundt reisebedriften hans i en tid han beskriver som «veldig vanskelig» for bransjen.

Gründeren forteller at han er fornøyd med sitt uvanlige navn, som betyr lærd eller lærd person på hindi og sanskrit.

– Det er et minneverdig navn med en vakker betydning. Det gjør et varig førsteinntrykk på hvem som helst og jeg kommer aldri til å endre det, sier Kovid Kapoor.