Tilbyr filmen “Haram” via SMS

Beklager "voldtekt" sammenlikningen. Men påstår arrangert ekteskap er det samme som arrangert sex.
Foto: Redaksjonen
Filmskaper Ulrik Imtiaz Rolfsen (bildet) har sett seg lei av piratkopier og dyre filmopplevelser og legger ut den Amanda-nominerte filmen «Haram» for leie via SMS, skriver Telenor i en pressemelding.
0Shares

– For meg handler dette rett og slett om å gi et alternativ til piratkopiering som gjør at folk tar seg råd til å velge lovlige produkter. Filmleie via SMS gjør det mulig å kutte fordyrende mellomledd og tilby god filmopplevelse til en pris alle kan leve med, sier Rolfsen.

Rolfsen har bevisst priset filmen lavt, kun 21 kroner må man ut med over mobilregningen for å leie filmen. Etter MVA og SMS-avgift sitter Rolfsens selskap Curry Film igjen med 8,50 kroner per visning.

– Det er ikke mye penger, men forhåpentligvis nok til at dette går rundt. Jeg tror at enkel og rimelig filmleie via SMS vil gjøre det mer attraktivt for publikum å se film på ærlig vis, sier Rolfsen.

Fikk Amanda-nominasjon
Filmen er et spenningsdrama som omhandler tabubelagte temaer som æresdrap og tvangsekteskap. Elias Ali, som debuterte i spillefilmen Haram, ble nominert i beste skuespiller-kategorien under årets Amanda-festival, som gikk av stabelen denne helgen. 

 
Foto : haramfilm.no

– Da Rolfsen tok kontakt for å høre om muligheten til å tilby filmleie via SMS syntes vi det var et godt initiativ. Telenor har i en årrekke jobbet for å finne løsninger for lovlig digital distribusjon av musikk, film og litteratur. Den beste måten å komme ulovlig distribusjon til livs er at rettighetshavere finner nye måter å distribuere sitt innhold på, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.