– Ikke verdig en plass i folkevalgt forsamling

Skribent Dagfinn Nordbø reagerer på innlegget til Kent Andersen
Foto: Harald Medbøe
Kent Andersen er innstilt til 11. plass på Oslo FrPs liste, uten motkandidat. Skribent Dagfinn Nordbø mener at Andersen ikke er verdig en plass i folkevalgt forsamnling. 
0Shares

I januar i fjor skrev Andersen et innlegg på document.no under tittelen «Der loven ikke opprettholdes».

Heimevernet mot muslimene
Skribent Dagfinn Nordbø reagerer på at Kent Andersen kan få en plass i en folkevalgt forsamling etter de holdningene som kommer frem i innlegget. Dette skriver han i et innlegg på vartoslo.no. Han trekker frem utsagnet om å sette inn heimevernet mot muslimer.

I innlegget på document.no skrev Andersen blant annet at «Myndighetene i Europeiske land må velge side og ta tilbake kontrollen og sikkerheten med alle midler. Dette innebærer enorm maktbruk mot muslimske enklaver, at flerkultur-prosjektet må avsluttes og egne borgeres interesser blir satt først igjen. Og her er det mulig å montere en sikkerhetsventil for overtrykket av rasende frustrasjon: Staten kan styrke sitt voldsmonopol ved selv å skape organiserte borgervern: Bevæpnede vektere eller en bevæpnet nasjonalgarde. Kanskje det er på tide å trekke heimevernet ut av møllposen og skape en moderne, halvmilitær styrke underlagt politiet? Det vil sikkert gi flere skarpe situasjoner, men hva er alternativet? Det koster å rette opp politiske blundere. Det er nemlig grenser».

Paranoid virkelighetsbilde
Nordbø mener at Andersen har ”skapt et paranoid virkelighetsbilde som er en actionthriller verdig: Staten skal bygge opp en halvmilitær styrke til innsats mot landets muslimske enklaver. Grunnlaget skal for eksempel være heimevernet, som da skal settes inn i bevæpnede militære aksjoner mot og kontroll av norske innbyggere”. Nordbø mener at en person som i fullt alvor mener at vi skal sette inn militære grupper mot en del av våre egne innbyggere, ikke er verdig en plass i en folkevalgt forsamling.

Les hele innlegget til Nordbø her.