Profetens Ummah: Guttevalper som vil provosere

 
Foto: Elvis Chi Nwosu
Yousef Assidiq som fulgte med pressekonferansen til Profetens Ummah gir strykkarakter.
0Shares

Matservering: 4/6 – Hvilken muslim serverer peppekaker uten te?

Innhold (tale): 3/6 – De modererte seg fra tidligere, gikk bort ifra drapstrussel på journalist og konkretiserte at de bare ønsker å provosere for å se hvor langt strikken kan tøyes før den ryker.

Innhold (svar på spørsmål): 0/6 – De svarte ikke på et eneste av journalistenes mange spørsmål. De kunne ikke svare på hva de ønsket å oppnå. De kunne ikke svare på hvorfor de var kritiske til det norske samfunnet. Ingenting.

Dette er en gjeng med guttevalper som vil provosere

Oppsummert: 1/6 – Dårlig planlagt. Lite innsikt i hva man selv står for. Liten vilje til å utfordre verken media eller myndighetene. Kvalifiserte til fullstendig stryk karakter over hele fjøla.

Dette er den mest ekstreme gruppen muslimer vi har hatt i Norge, og ifølge PST har den tilknytning til ekstreme voldsforherligende ideologer i bakgrunnen. Dette tar heldigvis politikere, politi og myndigheter på alvor nå.

Men, for å være helt ærlig: Dette er en gjeng med guttevalper som vil provosere, som vil leke tøffe og som kjemper for en sak de ikke klarer å forsvare selv engang.

De hevdet de pratet for nesten alle muslimene i Norge, men de pratet ikke for meg – og jeg tror det er svært få andre som vil la seg representere av en gruppe med en ideologi som dette – En ideologi som skal forsvares av tidligere kriminelle som fremdeles ikke evner å gjøre noe særlig positivt for samfunnet de lever i.