Hege Storhaug og Human Righs Service vier det meste av plassen på sine nettsider til krass kritikk av islam og muslimer. – Det skal ikke gjøres med statlige midler, skriver lederen for Norsk Innvandrerforum (NIF)
Foto: Tore Sætre/www.setre.net
Human Rights Service (HRS) er med på å skape frykt, fordommer og fiendtlige holdninger til minoriteter i Norge. Dette skal ikke sponses med offentlige midler.
1.3K+Shares

Stiftelsen Human Right Service (HRS), som ledes av Hege Storhaug, får statsstøtte for å drive sin virksomhet. Målet er bl.a. å øke tillit til samfunnet blant innvandrere og deres barn. Vi mener at HRS ikke oppfyller ovennevnte målsetting. Tvert imot er organgasjonen med på å skape frykt, fordommer og fiendtlige holdninger til minoriteter i Norge. Det kan ikke skje ved hjelp av offentlige midler. I 2017 ba vi derfor regjeringen om å stoppe økonomisk støtte til HRS. Nå er det flere enn oss som krever det. Det er på tide at statsminister Erna Solberg og regjeringen ikke lar seg presse av Frp som er en trofast støttespiller av Storhaug.

Muslimhets – pent pakket inn i begrepet ‘ytringsfrihet’

Ytringsfriheten er et gode som vi må forsvare. Det er selvsagt lov å kritisere innvandrermiljøer for eventuelle uheldige skikker eller praksis. En sunn kritikk kan være både viktig og nødvendig. Det handler imidlertid ikke om ytringsfriheten. Hege Storhaug har i mange år drevet én kampanje mot minoriteter med muslimsk bakgrunn og islam. Hoveddelen av arbeidet til HRS er å dokumentere at muslimer og Islam er en stor trussel for det norske samfunn. Det spres i realiteten muslimhets dekket bak begreper som ytringsfrihet og likestilling. Bare en kort titt på nettsiden til HRS er tilstrekkelig til å se det.

HRS sprer muslimhets dekket bak begreper som ytringsfrihet og likestilling

Storhaugs sanne ansikt

Lørdag 10. august ble en moske i Bærum angrepet for terror. I forkant av dette ble en ungdom som opprinnelig var adoptert til Norge drept. Hele det norske samfunnet er i sjokk. Istedenfor for å vise støtte og sympati til de som ble rammet av det beskylder Storhaug moskéen for å huse terrorister! Det er sjokkerende, men viser hva Storhaug og HRS egentlig står for.