Foto: Geoung Bae
Saken om Malala Yousafzai har også skapt sterke reaksjoner i Norge. Blant annet kritiserer TV2-journalist Khaddafi Zaman (bildet) på sin TV2-blogg Taliban og de han ser på som sympatiserende miljøer i Norge.
0Shares

– Å skyte en 14-åring som i mange år har stått oppreist mot dem må være noe av det feigeste verden har sett, er TV2-journalistens kraftige dom over saken.

Samtidig advarer han mot at skremmende krefter med lignende menneskesyn også begynt å få fotfeste her hjemme.

– Også i Norge har vi en gruppe mennesker som tror at de er de rette representantene for islam. De er ikke mange. Men de finnes. Unge menn med røtter i forskjellige muslimske land. Felles for dem er at de er født og oppvokst i dette landet.

Ubegripelig 

For ham er det “ubegripelig at sånne mennesker fortsatt oppholder seg her”.

– Hvorfor flytter de ikke til Saudi-Arabia? Afghanistan? Jemen? Det finnes faktisk steder hvor de kan leve et liv i tråd med sharia.

TV2-journalisten mener problemet ligger i at mange av disse landene ikke har et trygdesystem, og at neste gang de skal demonstrere så bør parolen være “Lenge leve NAV”.

– Flere av disse “brødrene” har ikke hatt et arbeidsforhold på mange år, og mange av dem som hater de såkalte vantro lever nemlig av stønad fra det offentlige. For det er takket være denne vantro staten at de kan preike fritt.

Vil du lese hele innlegget? Gå inn på denne linken