Vi jobber lokalt for at Deichman avd. Holmlia skal utvikles til å bli et nasjonalt referansebibliotek for antirasistisk litteratur, skriver artikkelforfatteren.
Foto: Privat
La oss sammen kombinere kultur og den antirasistiske kampen du etterlyser, Abid, skriver Ola B. Mannsåker i dette innlegget.
146Shares
Latest posts by Ola B. Mannsåker (see all)

Jeg leser i Utrop den 16. juni at kulturminister Abid Raja vil gjøre Norge til det første rasismefrie landet i verden. Det er en god og viktig ambisjon. Som flere sikkert husker, så skjedde det rasistiske drapet på Benjamin Hermansen i vår bydel for 20 år siden. Vi mener at drapet på Benjamin ikke skal glemmes.

Som politiker i bydel Søndre Nordstrand i Oslo, deler jeg målsettingen om å fjerne rasisme. Et flertall i bydelsutvalget mener at ulike språk, erfaringer og kulturer beriker bydelen vår. Så langt er vi helt på linje med deg, Abid Raja. 

Hjelper du oss med biblioteket, så hjelper vi deg

Du jobber nå med kultur, Abid. Biblioteker er kultur. La oss sammen kombinere kultur og den antirasistiske kampen du etterlyser. 

Et flertall i bydelsutvalget mener at ulike språk, erfaringer og kulturer beriker bydelen vår.

Vi jobber lokalt for at Deichman avd. Holmlia skal utvikles til å bli et nasjonalt referansebibliotek for antirasistisk litteratur. Vi klarer ikke å få til denne ambisjonen for Holmlia bibliotek uten deg, Abid. Hjelper du oss med biblioteket, så hjelper vi deg, og sammen vinner vi nytt terreng i vår felles kamp mot rasisme. 

Våre leserinnlegg er meningsytringer som gir uttrykk for skribentens holdning. Se her for mer informasjon om hvordan du sender et innlegg til våre debattsider.