Friheten, kjærligheten og retten til å elske skal vernes om – alltid.
Foto: TravelGay Sao Paulo
Også i framtiden skal vi hele tiden minne hverandre om at kjærligheten er størst av alt, skriver Rizgar Ahmed i dette oppropet.
Rizgar Ahmed

Som medlem i Vennegruppa for kurdere på Stortinget og styremedlem i Grorud SV, fordømmer jeg, Rizgar Ahmed, på det sterkeste, drap og angrep på våre uskyldige medborgere i Oslo. Et angrep mot én er et angrep mot alle. Vi som alle andre der ute fordømmer dette terrorangrepet på det sterkeste. 

Her er det snakk om et angrep på frihet, på kjærlighet og retten til å elske. En terrorist er en terrorist uansett hudfarge, rase og religion.

Det er uakseptabelt å ta livet av andre mennesker. Uavhengig av om de er homofile, heterofile eller hva som helst annet.

Demokrati og fred er våre mål, noe kurdere har kjempet for lenge og fortsatt kjempe for. Alle må stå sammen og samarbeide godt med politiet og PST for å hindre slike ugjerninger i fremtiden.

Mine tanker fortsetter å gå til alle de berørte etter angrepet for snart to uker siden, for jeg vil ikke glemme det.

Frihet til å elske den du vil! Kjærligheten er størst av alt!

Våre leserinnlegg er meningsytringer som gir uttrykk for skribentens holdning. Se her for mer informasjon om hvordan du sender et innlegg til våre debattsider.