Vil du vite mer om tibetansk buddhisme?

Hvordan leves et tibetansk buddhistliv i Norge? Hvorfor bærer sikhene turban? Eller hvordan innrettes hverdagen på et dominikanerkloster? Våre besøk hos Karma Tashi Ling, Gurduara Sri Nanak Dev Ji og Lunden Kloster kan kanskje gi deg noen svar og andre innsikter om tibetansk buddhisme, sikhisme og katolsk ordensliv i Norge?

La oss gå et stykke vei sammen er et prosjekt der Samarbeidsrådets medlemsorganisasjoner inviterer andre nysgjerrige til sine møteplasser for å fortelle om sin tro eller livssyn, sitt hellige hus, sine tradisjoner og ritualer. På den måten ønsker vi å bidra til at flere får kunnskap om det flerreligiøse Norge.

  • Den 19. oktober klokken 18 inviterer vi til vandring hos Gurduara Sri Nanak Dev Ji på Alnabru i Oslo. Gurduara Sri Nanak Dev Ji er et sikh-trossamfunn. Kart og veibeskrivelse finner du her.  
  • Den 8. november klokken 1840 inviterer vi til vandring hos søstrene på Lunden kloster ved Øvre Lunden (Linderud). Kart og veibeskrivelse finner du her.

    Er du interessert i å delta på disse vandringene skriv til [email protected] eller ring 23 08 13 40. STL arrangerer felles avreise fra Rådhusgt 1.-3 til vandringene. Begrenset plass i STLs bil, så kan du stille med egen bil er det fint. Gi uansett beskjed om du er interessert. Vandringen har en tidsramme på to timer.