Buddhistisk seremoni – solidaritetsmarkering med burmesiske munker og demokratiforkjempere

Den burmesiske theravadabuddhistiske forening og Buddhistforbundet i samarbeid med Den thailandske buddhistforening arrangererer.

søndag 30. september kl. 15:00 en buddhistisk solidaritetsmarkering for de burmesiske munkene og demokratiforkjemperne. Markeringen blir også en minneseremoni for dem som er blitt drept i Burma de siste dagene.

Markeringen finner sted det thailandske buddhistempelet (Wat Thai Norge) i Trondheimsveien 582, 2016 Frogner i Sørum kommune.

Den buddhistiske seremonien vil være ledet av munker fra Burma, Thailand, Vietnam og andre land. Det blir taler fra representanter for de burmesiske buddhistene i Norge og av inviterte gjester.

Alle som ønsker å vise sin solidaritet og medfølelse med munkene og demokratiforkjemperne i Burma er velkommen til markeringen.

Hvordan komme til Wat Thai:

Bil: Fra Oslo: Kjør E6 i retning Gardermoen. Ta av ved avkjøringen til Linderg, Frogner, Sørum. Kjør frem til rundkjøringen hvor du tar av skarpt til venstre. Kjør rett frem til du ser tempelet på vestre side av veien.

Buss 311 eller 855 fra Galleri Oslo til Fløgstad Gård. Stopper ved Thai Tempelet ved forespørsel.

kontaktpersoner:

Egil Lothe – forstander Buddhistforbundet

– Mobiltelefon 97704154

Shantana Berg – formann Den thailandske buddhistforening

– Mobiltelefon 97145407

Bo Thaung Thaung – formann Den burmesiske theravadabuddhistiske forening – Mobiltelefon 97072611

Shwe Thway – sekretær Den burmesiske theravadabuddhistiske forening – Mobiltelefon 46817529