Norsk-Colombianos ber Gerson Andrés Flórez Pérez til Norge

Gruppen Norsk-Colombianos ønsker å invitere til møte den 22. juli med Gerson Andrés Flórez Pérez og hans organisasjon Constructors of Peace (Fredsbyggerne) i forbindelse med feiringen av den colombianske nasjonaldagen.

Den 22. juli ønsker Norsk-Colombianos å invitere alle interesserte organisasjoner og medier til møte med Gerson Andrés Flórez Pérez for informasjon og nettverksbygging på Sagene Samfunnshus kl. 17.00 – 20.00.

Norsk-Colombianos er en nystartet forening for personer med tilknytning til Colombia. Våre mål ligger i å være møtepunkt for alle med bakgrunn og interesse i Colombia, og å opplyse om forholdene i Colombia for publikum i Norge. En av våre aktiviteter er feiringen av den colombianske nasjonaldagen den 20. juli.

Gerson Flórez ble nominert til Nobels Fredspris i 2002 og har tidligere vært i Norge med sin organisasjon. Constructors of Peace arbeider i kampen mot landminer og for minerammede barn i Colombia.

Møtet vil foregå i en uformell setting hvor Gerson gjennom foredrag vil presentere sin organisasjon. I tillegg vil det være plass til samtaler, spørsmål og diskusjon omkring arbeidet for minerydning.

Meningen med møtet er å gi norske organisasjoner og medier muligheten til å møte Gerson Flórez direkte, og å høre om det arbeidet hans organisasjon utfører. Det vil også gi Gerson muligheten til å knytte kontakter og danne nettverk i Norge, og samtidig styrke oppmerksomheten omkring organisasjonens arbeid.

Møtet vil finne sted på Sagene Samfunnshus, Kristiansandsgate 2, ved Sagene Kirke i Oslo. Kl. 17.00.

Dette møtet holdes i sammenheng med feiringen av den colombianske nasjonaldagen helgen 19.- 20. juli. Den 20. juli vil være en familiekveld på kulturbåten MS Innvik fra kl. 15.00 med colombianske kulturinnslag og mat på programmet. Gerson vil også delta denne dagen.

For deltakelse den 22. juli eller mer informasjon om de ulike arrangementene, vennligst ta kontakt med:

via e-mail: [email protected] , eller kontakt:

Simon Roberto Blystad: tlf: 472 57 896 , e-post: [email protected]  
Christian Armando Clementsen: tlf: 416 47 568 , e-post: [email protected]  
Maria Angelica Bjørnstad: tlf: NO +47 97722945 Call , e-post: [email protected]