Foredrag med Yusuf Estes

I den siste tiden har Islam og muslimer blitt fremstilt på en feilaktig måte i Norges medier. For noen kan det kanskje virke som at det eneste muslimer i dag gjør er å kreve og kreve, men ikke gir noe som helst tilbake.

Islam lærer at en skal ønske for sin neste, det en ønsker for seg selv. Hvis muslimer ønsker et samfunn hvor de blir respektert og folk har forståelse for deres religion og dens praksis, så er de nødt til å bidra til dette samfunnet selv også. Dagens norske muslimer ønsker faktisk å bidra til en positiv utvikling i det norske samfunnet, og søker en sameksistens basert på respekt og forståelse.

For å oppnå dette inviterer vi til et flott seminar med en av verdens mest kjente og beste foredragsholdere om Islam, selveste Yusuf Estes.

Yusuf Estes er oppvokst i Texas, i en meget praktiserende kristen familie, hvor han tidligere var pastor. Mellom 1962 – 1990 gjorde han karriere i musikkindustrien med live underholdningsprogram og han eide flere musikalske instrumentselskap. Estes var delegat for FNs Peace Summit for Religious Leaders og U.S. Federal chaplain fra 1994 til 2000.

Yusuf Estes vil besøke fire norske byer; Tromsø, Oslo, Stavanger og Kristiansand. Han skal også til Stockholm, Rotterdam og så til Belgia. Tidsrommet for alt dette er mellom 7. juni – 21. juni. Deretter skal Yusuf Estes til London før han returnerer til Washington i USA.

I Oslo skal Yusuf Estes være 13 – 15 juni hvor han vil holde foredrag på Høgskolen i Oslo og i Islamic Culturual Centre Moskeen i regi av Islam Net.

Gå ikke glipp av Yusuf Estes – karismatisk, orginal og morsom, viden kjent som den «Humoristiske Sjeiken».

Les mer om Yusuf Estes nederst på Vår visjon.