Global Future kull II

 
Foto: nho.no
Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Zarina kastes ut av Norge - 27.04.2024 For en stemme! - 27.04.2024 Oslo Mela klare med årets første artister - 26.04.2024 NHO Rogaland er initiativtaker, og i samarbeid med offentlige myndigheter og det private næringsliv lanseres Global Futures andreårskull. Bakgrunn Arbeidsmarkedet […]
Claudio Castello
Latest posts by Claudio Castello (see all)

NHO Rogaland er initiativtaker, og i samarbeid med offentlige myndigheter og det private næringsliv lanseres Global Futures andreårskull.

Bakgrunn

Arbeidsmarkedet i Norge internasjonaliseres. Globalisering skaper nye kunnskapsbehov. Ressurser og talenter må forvaltes på gode måter i privat næringsliv og i offentlig sektor. Et mangfoldig arbeidsliv åpner for ny innovasjon, vekst og økonomisk lønnsomhet. NHO har etablert nå en nasjonal satsning på Global Future fordi vi ønsker å øke tilgangen av kompetente medarbeidere til bedriftene og bidra til god ressursforvaltning i arbeidslivet.

Vi tror på gjensidig kulturforståelse og dialog mellom arbeidsgivere og personer med flerkulturell bakgrunn og Global Future vil skape slike møteplasser for kultur- og kunnskapsformidling som kommer hele samfunnslivet til gode. Programmet vil være en talentmobilisering av personer med kompetanse, ambisjoner, evner og personlige forutsetning for å rekrutteres til sentrale posisjoner, lederstillinger og
styreverv til beste for arbeids-, nærings- og samfunnsliv.

Vi tilbyr et program som skal synliggjøre deltakernes kompetanse og hjelpe de å bygge nettverk for å nå deres mål innen karriereutvikling (jobbendring, lederkarriere, styreverv).

Hvem kan delta i Rogaland?

Målgruppen for Global Future er mennesker med flerkulturell bakgrunn med høyere utdanning og gode norskkunnskaper. Global Future handler om å bygge og synliggjøre kompetanse hos den enkelte. Vi søker 25 motiverte deltakere.

Søknadskrav:

* Fullført høyere utdanning (fra bachelor og oppover).
* Gode norskkunnskaper.
* Må bo i fylket.

Vi påminner om utvidet søkefrist 06. juni og oppstart 28. august.