Seksualitet og minoritetsungdom

Til våren skal organisasjonen Skeiv verden arrangere en temakveld for homofile med minoritetsbakgrunn som føler press om å gifte seg med en av motsatt kjønn, eller som allerde har giftet seg mot sin vilje. Bildet er et illustrasjonsbilde fra Mardi gras-paraden i London i 2010.
Foto: Vinni123/Flickr
Minotenk-skolen ønsker i år å sette fokus på tabuerbelagte temaer rundt seksualitet i et minoritetsperspektiv. Vi har invitert engasjerende foredragsholdere som vil formidle sin kunnskap og erfaring gjennom en intensiv helg med foredrag, workshop og diskusjon.
0Shares

Alan Ali fra Sverige skal fortelle om skam, ære og jomfruer – Wasim Zahid er lege og vil snakke om seksuelt overførbare sykdommer, prevansjon, abort og graviditet – Susanne Øvergaard vil fortelle om minoriteter og homoseksualitet – politikvinnen Navjot Sandhu tar for seg vanskeligheten med skam knyttet til tidlig seksuell debut og voldtekt – student Nassima Dzair forteller om hvordan man jobber mot åpenhet om seksualitet i minoritetsmiljøer.

SEMINAR OG WORKSHOP
31. august – 1. september inviterer Minotenk deg mellom 18-35 år, med minoritetsbakgrunn, og/eller interesse for intergreringsfremmende arbeid til å skrive en e-post hvor du kort forteller litt om din
motivasjon for å delta på Minotenk-skolen.

Påmelding sendes til:
[email protected] innen 15. august

20 søkere blir plukket ut for å delta på et todagers seminar i Minotenks lokaler i Torggata 1. Mat og kursmateriale er inkludert. Etter endt kurs vil du motta et kursbevis fra oss.

Lørdag 31. august fra 10:00-16:00
Søndag 1. september fra 11:00-17:00