TV 2 med nytt ungdomsprogram Waschera?

Etter at «Sone2» ble lagt ned, har TV 2 manglet et eget program for ungdom. Men med «waschera» håper TV-kanalen å lokke til seg ungdommen.

Det er tidligere «Sone2»-programleder Cathrine Riis Lilleaas som er produsent for den nye tv-satsingen.
– ”Waschera” skal handle om alt fra råning på Notodden til trendmesser i New York, og programmet påvirkes av det som skjer på nettet. Har for eksempel en russegjeng fra Hamar laget tidenes videoklipp, så må vi selvfølgelig vise det, lover Lilleaas. Programmet skal sendes på TV 2 alle hverdager mellom klokken 16.10 – 16.35.
TV 2-sjef Alf Hildrum er har tro på programmet og sier det er viktig for TV 2 å ha et slikt tv-program. – Det er viktig for TV 2 at vi har en norskprodusert ungdomssatsing på ettermiddagene. Det er gledelig at vi nå har et slikt program klart i sendeskjemaet, sier TV 2-sjefen.

Fra Carlings til TV 2
Med seg på laget får Riis Lilleaas to programledere; Lars Kristian Flemmen (19) fra Sandefjord og Rachel Sowe (22) fra Nesodden.

Lars Kristian Flemmen har jobbet med TV tidligere, blant annet for kunnskapsprogrammet «Pugg and play» på NRK og var også deltaker i NRK-programmet «Programlederjakten». Rachel Sowe er helt fersk innenfor TV-bransjen, men gleder seg til å begynne som programleder.
– Det var veldig moro å få steppe rett inn. Jeg er helt ny, så det er mye som må læres, men jeg synes det er kjempegøy. Familien synes også det er gøy. De tror dette passer meg bra og at jeg kommer til å trives kjempegodt med dette, smiler hun.