Vinni avslører hemmelig prosjekt på Nationaltheatret

 
Foto: nationaltheatret.no
Rapperen kommer med en stor overraskelse når forestillingen SPKRBOX JAM inntar Nationaltheatret, med breaking, dansebattling, rapping, beatboxing og DJ-ing.
0Shares

Lørdag 12. september inntar de fire elementene i hiphopen Nationaltheatret. For første gang skal graffitikunstnere, breakere, rappere og DJ-er opptre mellom gull og rød fløyel på Hovedscenen. Både internasjonale og norske artister skal opptre under forestillingen SPKRBOX JAM, blant dem Vinni, Don Martin og Anne Marit Jacobsen – for å nevne noen. 

Showet skal ledes av 12 år gamle Dat Gia Nguyen fra Rommen skole i Groruddalen, som også får med seg resten av ungdommene fra gruppa HipHop101 på scenen. Publikum kan også oppleve verdens beste kvinnelige beatboxer, Kaila Mullady, som skal opptre sammen med det unge, norske talentet Evelyn Rasmussen Osazuwa.

I tillegg til å opptre med egne låter, skal Vinni avsløre et nytt og foreløpig hemmelig prosjekt fra scenen under showet.

– Vi er svært stolte av samarbeidet med hiphopteaterfestivalen SPKRBOX, som er Norges første og eneste festival som blander hiphop og teater, og har som mål å utforske og utfordre de kulturelle forskjellene i dagens Norge, skriver Nationaltheatret i en pressemelding.