Shri Shri Ravi i Oslo

Viktig å bringe sammen alle uansett bakgrunn, er budskapet fra Shri Shri Ravi Shankar og hans Art of Living Foundation.
Foto: Oscar Tawil Vitry
International Association for Human Values med Shri Shri Ravi Shankar i spissen inviterte publikum til et appell for et voldsfritt og fordomsfritt samfunn.
0Shares
Latest posts by Atosa Sabrina Farell (see all)

Mange av oss er opptatt av hvordan vi kan bidra til et voldsfritt og fordomsfritt samfunn, men vet kanskje ikke hvordan eller hvor vi skal begynne, var innledningen til gårsdagens foredrag, holdt i Oslo Kongressenter.

– Dialog kan være hard, brutal og nådeløs, men er likevel viktig, slipp alle til i dialog, sa Abid Q. Raja i foredraget.

Mennesker i harmoni

Shri Shri Ravi Shankar er opprinnelig tamilsk og har hatt stort behov for å endre verden. Han stiftet The Art of Living Foundation i 1982 og har siden jobbet med å bringe mennesker sammen i harmoni uavhengig av etnisitet, religion og sosial bakgrunn.

I fordraget var det flere temaer som ble fremmet, der iblant fattigdom og kriminalitet. Rundt dette temaet sa Shri ”enhver kriminell er et offer som roper om hjelp”.

Alle uttalelser som kom frem i foredraget kan naturligvis dras lenger i det globale spørsmålet, og man kan hvile på denne tematikken og betrakte flere sider ved dette foredraget.