foto: Claudio Castello
Statsviter Kamil Azhar kommer med sterk kritikk av talsmannen for det ekstreme islamistnettverket Profetens Ummah. Ubaydullah Hussain.
0Shares

Azhar, som for tiden jobber i UDI, og tidligere har vært ansatt i Temporary International Presence in Hebron (TIPH) i de palestinske selvstyreområdene, kommer med til dels krasse uttalelser mot Hussain i kommentaren I dag er vi alle jøder, publisert 25. oktober på minervanett.no.

Han mener Hussain gjør feil ved å koble en menighet i Oslo, et trossamfunn, og et helt folkeslag til en okkupasjonsmakt. 

– Hindutemplet på Ammerud er ikke ansvarlige for Indias okkupasjon av Kashmir. Marokkanske kultursentre i Oslo ikke av Marokkos okkupasjon av Vest-Sahara, tyrkeren på hjørnet ikke av okkupasjonen av Nord-Kypros. På samme måte er ikke din gamle menighet skyld i skuddene på Malala Yousafzai.

Uislamsk og idiotisk

Statsviteren skriver videre at Hussains kommentarer og uttalelser ikke bare er urettferdige, uanstendige og uislamske, men så urimelige at det er umulig ikke å reagere.

– Bak dine ”insha’ allah”-er og ”fred være med ham” skinner ditt hatefulle og forskrudde sinn så tydelig frem at det i grunn er latterlig å ta deg alvorlig. Mens israelske jøder som Elik Elhanan, Reut Mor og Yonathan Shapira tar i mot elektrosjokk og fengselsstraff for slik å ha vist sin avsky mot okkupasjonen, står du på Birkelunden og ”verken avkrefter eller bekrefter” en trussel mot en gruppe mennesker i Oslo.

– Urettferdighet trenger idealister! Bloggere! Ja, som vi har sett de siste to årene – sågar revolusjoner! Det siste de trenger er idioter som deg!, skriver han i kraftige ordelag.

Vil du lese hele kommentaren? Klikk denne linken.