Kvinner i Oslo – Deltakelse og synlighet for kvinner med minoritetsbakgrunn

Deltar i samfunnet som aldri før: Ayaan Yasin og Kadra Noor Ahmed mener Kadra Yusufs forslag om særskilt kontroll av somaliere for å avdekke trygdemisbruk vil føre til stigmatisering
Foto: Vilde Schandy Ringdal
Author Recent Posts Claudio Castello Latest posts by Claudio Castello (see all) Russiske jøder flykter etter krigsutbruddet - 17.08.2022 Valentyna nektes skoleplass av kommunen - 17.08.2022 – Jakt er det motsatte av krig - 16.08.2022 Kvinner med minoritetsbakgrunn er lite synlige i den offentlige debatten. Oslo Røde Kors ønsker mer mangfold, både i organisasjonslivet og […]
0Shares

Kvinner med minoritetsbakgrunn er lite synlige i den offentlige debatten. Oslo Røde Kors ønsker mer mangfold, både i organisasjonslivet og i debattene. Kvinnefeltet, Oslo Røde Kors vil derfor samle de ulike aktørene som jobber med denne store og sammensatte gruppen til erfaringsutveksling og debatt. Ett av målene med seminaret er å starte et uformelt nettverk. Hvordan gjør vi hverandre gode?

Foreløpig program

11:30-12:00: Lunsj med mingling.

12:00: Velkommen v/ Elisabeth Dahl Hansen, leder kvinnefeltet Oslo Røde Kors
Innlegg v/ Sunniva Ørstavik, Likestillings- og Diskrimineringsombudet. Innspill fra salen. Ombudet tar imot spørsmål og utfordringer.

Innlegg ved Bibi Thaiba Musavi (leder LIN – Likestilling, Inkludering og Nettverk), Elisabeth Dahl Hansen (leder Kvinnefeltet Oslo Røde Kors) og Channe Joof Storvik (leder av Internasjonal Kvinneklubb og fagkonsulent i EMI – Enhet for mangfold og integrering).

Gruppediskusjoner rundt ulike tematikker, som hvordan øke deltakelsen i organisasjonene, hvordan bli mer aktiv i samfunnsdebatten, hvordan jobber vi med psykisk og fysisk helse, og hvilke tiltak finnes for å bidra til at flere kommer seg inn på arbeidsmarkedet.

Ta kontakt i forkant av seminaret om det er andre tematikker du ønsker å diskutere. Spre gjerne invitasjonen til ditt nettverk. Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding innen 1.oktober til: [email protected]

Seminaret er gratis og åpent for alle med forhåndspåmelding.