– Grand Prix var ikke meg i det hele tatt

Tooji Keshtkar vil ikke være en døgnflue. Derfor har han ikke meldt seg på Idol. Nå har du sjansen til å bli litt bedre kjent med dette stjerneskuddet før alle andre. Tooji Keshtkar er en kommende R&B artist som vil spre seg raskere enn ilden når han først trer inn på markedet. Han er allerede klar med promovideo
Tooji vil nå ut internasjonalt med musikken sin.
0Shares
Latest posts by Koubang Mbilase Enyam (see all)

Videoen som er i svart-hvitt, er regissert av Tom Stoddart som også har laget videoer for det britiske superbandet Muse. 

– Endelig får jeg vist hva som bor i meg, sier Tooji til Dagbladet.

Eurovision-håpet som ble knust
Han startet som modell og ble MTV-programleder mens han utdannet seg til barnevernspedagog. Han vant som kjen Melodi Grand Prix-finalen i fjor. Han sang seg inn i folkets hjertet med Stay, men likevel endte Norges Eurovision-håp, overraskende nok, på sisteplass i Baku. 

– Jeg ble selvsagt sjokkert over at det gikk som det gikk. Men jeg tror andre tok det tyngre enn meg. 

Nå sier han at MGP var først og fremst var en fin mulighet til å si “hei” til det norske folk. 

– Jeg ble lokket ut av hulen min. Men MGP var ikke meg i det hele tatt. Jeg gleder meg til å vise folk hvem jeg er og til å ta dem inn i min verden, sier han.   

Norsk-iraner med indianerfascinasjon
Rebels er en poplåt med danceinspirerte, organiske elementer, forklarer Tooji. Videoen er mer dramatisk, mørk og personlig, og ble spilt inn i naturreservatet Dungeness.

I videoen dukker James Bond-elementer, indianerhyl og fjær opp. 

– Jeg har alltid vært veldig fascinert av James Bond-musikk fra 60-tallet. Og fordi jeg alltid har vært veldig spirituell, er jeg opptatt av amerikanske urfolk og deres kultur. 

Er du egentlig indianer? 

– Ja, kanskje i et tidligere liv, he-he. Fjær har jeg alltid vært veldig i. Fjær har jo en symbolikk som gjenspeiler frihet og skjønnhet, sier Tooji.