Arfan Bhatti angriper politiet

0Shares

– Det er synd å se hvordan enkelte politikere og de såkalte profilerte muslimer og ikke-muslimer forvrenger fakta uten å ha innsikt. Dog er det forståelig at alle har lyst til å skaffe seg politisk vinning hvor enn man kan, skriver han i kronikken.

Tykkingen av karikaturene har skapt furore blant muslimer i Norge. Sist uke deltok Arfan Bhatti på en demonstrasjon mot Dagbladet i Oslo sentrum. Her fungerte han som ordensvakt mens 3000 demonstranter ytret seg.

Langer ut mot politiet
Bhatti påpeker at Dagbladet kunne sladdet karikaturtegningen av profeten Muhammed. Også stabssjef Johan Fredriksen i Oslo politidistrikt får passet påskrevet av Arfan Bhatti.

Hva vil stabssjef i politiet, Johan Fredriksen, oppnå med å utrykke «bekymring» over at jeg er aktiv på et sosialt nettsted? Vil han hindre meg fra å være sosialt aktiv? Hvor ofte er politiet bekymret over en enkeltpersons deltagelse i en lovlig demonstrasjon? Hvorfor stigmatisere meg? Jeg er endelig og rettskraftig frifunnet for terroranklager. Når skal pressen ta det inn over seg? skriver Bhatti i kronikken.