Endelig var FrP ute av regjeringen – og håpet er at anstendighet blir satt i fokus av våre folkevalgte, og at vi ikke lar farlig retorikk, som vi har vært vitne til i seks år, prege det politiske landskapet lenger. Det å fraskrive seg ansvaret, slik FrP gjør ved å gå ut av regjering, viser bare hvor uansvarlige FrP er som regjeringsparti.

En lang liste av løftebrudd

Så må FrP få en slags ironisk applaus for sin innsats.
Aldri har en regjering sluppet inn flere innvandrere i løpet av et år enn da FrP satt ved makten.
Aldri har avgiftene vært høyere.
Aldri har vi hatt flere bomstasjoner.
Aldri har drivstoff vært dyrere.
Aldri har velferden vært så nedprioritert.
Aldri har vi hatt flere justisministre.
Aldri har politiet vært mer fraværende.
Forsvaret, særlig i nord, ligger nærmest brakk.
Luftambulansen står på bakken.
Listen er milelang over løftebrudd og elendig politikk.

Nå hopper FrP over bord, som feige skippere på et synkende skip.

Et titals IS-krigere har kommet til landet uten at FrP har løftet en finger, men når én mor med sykt barn kommer hit for nødvendig helsehjelp, DA har FrP fått nok og stikker med halen mellom beina som en livredd hund.

Forlater synkende skute – for å redde eget skinn mens de kan

Og nå skal altså FrP vinne tilbake velgerne ved å selge den samme løgnen som tidligere. Og heldigvis for FrP finnes det voksne der ute som bruker sko med borrelås. Alle andre har forlengst avslørt FrP som et uansvarlig og populistisk rølpe-parti med total mangel på moral og etikk. Rasister og kriminelle tiltrekkes FrP. Så kan en jo lure på hvorfor slike mennesker føler seg så hjemme i Fremskrittspartiet.

For første gang på over seks år har vi en regjering uten FrP, og det gir håp. Dessverre har ikke FrPs sorti påvirket makta. Det kanskje pinligste er hvorfor FrP nå forlater regjeringen. Det handler utelukkende om at FrP er livredd for egen oppslutning ved valget neste år. De har sittet i en regjering som har herjet med vanlig folk og natur, spadd milliarder på milliarder av kroner i lommene til eliten, og blitt den minst populære regjeringen i nyere tid. Nå hopper FrP over bord, som feige skippere på et synkende skip. Men alt er jo bedre enn FrP i regjering, og ingenting er bedre enn at alliansen på blå side sprekker, så dette er først og fremst et fremskritt.