Selv full stans i all innvandring vil på grunn av skjevheten i fødselstall føre til at etniske nordmenn (og andre vesteuropeere) vil ende opp som minoriteter, skriver Reinert Skadsem.
Foto: UNHCR
Europa skal ikke kolonisere andre land, men de skal samtidig heller ikke la seg kolonisere, skriver Reinert Skadsem i dette innlegget.

I en kronikk i Utrop den 8. oktober har Torvald Therkildsen hoppet rundt på internett, og latt algoritmene lede seg ut på jakt etter de farlige høyrekreftene. Han er sjokkert over funnene. Særlig at nettsteder som Resett og Document har skrevet om Identitærbevegelsen (Generasjon Identitet) og Den store befolkningsutskiftningen, uten å bruke begreper som «nynazister» og «konspirasjonsteori».

«Det som tidligere ble sett som grovt, ekstremt og «kun for spesielt interesserte», er nå bare et klikk unna. Det er farlig å la dette passere ubemerket», skrev Torvald Therkildsen i Utrop den 8. oktober.
Foto : Faksimile, Utrop 08.10.2020.

Viljen til å bevare norsk identitet

Mitt navn dukker opp i det gode selskap. Therkildsen skriver:

– Da vi søkte videre på nettet etter Identitærbevegelsen, havnet vi hos Resett, der Reinert Skadsem åpenlyst støtter slutt på all innvandring og «tilbake-vandring». 

Selvsagt støtter jeg den politikken som er programfestet av mitt parti, Selvstendighetspartiet (ShP). Jeg skrev om mitt valg av politisk parti i april:

«Selvstendighetspartiet er et nytt unikt parti på mange måter. Vi vil ha en politikk til det beste for Norge og folk flest. Partiet er grunnlagt på ut-av-EU (dvs. reforhandling av EØS), stoppe ikke-bærekraftig innvandring og promotering av norsk identitet og selvinteresse for å sikre nasjonal selvstendighet.» 

Påstanden om at Identitærbevegelsen er en nynazistisk organisasjon er feilaktig. Generasjon Identitet (GI) er en gjeng unge intellektuelle, som bruker ikke-vold i sin kamp for Europas fremtid. De mener at alle folkegrupper/nasjoner har sin egen identitet og kultur. Dette gjelder like mye for Norge som for Tibet. Men mens en del nordmenn elsker å promotere en palestinsk stat, er viljen til å bevare norsk identitet og kultur mangelvare i den skravlende og skrivende «elite».

Det finnes voldelige ekstremister på høyresiden uten tvil. Men antallet blir sjokkerende lite i forhold til de voldelige ekstremister som forbindes til venstresiden

GI er derfor kritisk til både masseinnvandring og kolonisering. Europa skal ikke kolonisere andre land, men de skal samtidig heller ikke la seg kolonisere.

Venstresidens unnskyldende holdning

Å kalle befolkningsutskiftningen for en «konspirasjonteori» er direkte latterlig. Selv full stans i all innvandring vil på grunn av skjevheten i fødselstall føre til at etniske nordmenn (og andre vesteuropeere) vil ende opp som minoriteter. Kanskje allerede i løpet av våre barns levetid om dagens demografiske politikk får fortsette. Tall fra Danmark viser blant annet at det i perioden 2007 – 2019 var i overkant av 44.000 asylsøkere som fikk opphold i Danmark. Samtidig ble det født over 100.000 barn i Danmark med ikke-vestlig opprinnelse, deriblant ca. 63.000 muslimer. Legger man til familiegjenforening får man skremmende høye tall, og Danmark har den strengeste asylpolitikken i Skandinavia. Situasjonen i Sverige er allerede ute av kontroll.

Therkildsen fremmer et prinsipp om at alle som f.eks. er opptatt av innvandring automatisk er medskyldige når terroristen som har lignende meninger om enkeltsaker utfører sine handlinger. Document har kommentert saken, og skriver om dette:

«Merkelig nok blir dette prinsippet aldri anvendt på islam eller marxismen, som begge rent faktisk oppfordrer til å utrydde andre mennesker. Islamsk eller marxistisk terror brukes ikke som skremsel mot islam eller marxisme i sin alminnelighet.»

Man kan i tillegg nevne venstresidens unnskyldende holdning i forhold til all volden vi har sett i USA, i all hovedsak utført av Black Lives Matter og Antifa. Det vises gjerne til at et flertall er «fredelige». Men er ikke så å si alle innvandringsmotstandere og høyrevridde også fredelige? Når ble Rødt og SV sist angrepet av høyreekstremister på en politisk stand? Dette opplevde undertegnede så sent som i august.

Ta en kikk på venstresidens vold

Det finnes voldelige ekstremister på høyresiden uten tvil. Men antallet blir sjokkerende lite i forhold til de voldelige ekstremister som forbindes til venstresiden. Og de få på høyresiden tar også alle normale mennesker avstand til i motsetning til de unnskyldninger som gis av «eliten» til de på venstresiden. Som neste «sjokkerende» sak kan kanskje filosof Therkildsen ta et dypdykk i Black Lives Matter og Antifa?

Våre leserinnlegg er meningsytringer som gir uttrykk for skribentens holdning. Se her for mer informasjon om hvordan du sender et innlegg til våre debattsider.