– Den eneste måten å forhindre at Norge som et land for i hovedsak etniske nordmenn utraderes, er en pause i innvandringen, og en tydelig, human tilbakevandringspolitikk.
Foto: UNHCR
Våre pensjonister må betale for milliardene som søles bort på et stort mindretall som ikke er i stand til å forsørge seg selv, skriver Ellen Due Brynjulfsen i dette innlegget.
263Shares
Latest posts by Ellen Due Brynjulfsen (see all)

I et forvirret innlegg hos Utrop den 8. oktober påstår Torvald Therkildsen at nettavisene Document «promoterer og normaliserer nynazistiske konspirasjonsteorier».

«Det som tidligere ble sett som grovt, ekstremt og «kun for spesielt interesserte», er nå bare et klikk unna. Det er farlig å la dette passere ubemerket», skrev Torvald Therkildsen i Utrop den 8. oktober.
Foto : Faksimile, Utrop 08.10.2020.

«Guilt by association»

Etter å ha sett graffiti med tallene 1488, satte filosofen seg ned for å google. Det han fant sjokkerte ham. Han skriver blant annet at «1488 er et kodeord blant nynazister som referer til de 14 ordene «We must secure the existence of our people and a future for white children» fra den amerikanske nynazisten David Lanes manifest om det påståtte folkemordet på hvite mennesker. (‘88’ refererer til den 8. bokstaven i alfabetet, ‘h’, to ganger, en forkortelse for heil Hitler.) Så der var hitlinga allerede etter noen få linjer. For virkelig å gni det inn fortsetter Therkildsen sitt søk på Google:

«Folkemordet på den hvite rase» er en rasistisk konspirasjonsteori som anklager «globalister», ofte jøder, for å forårsake raseblanding gjennom flyktningkrisen og innvandring av ikke-hvite etnisiteter til Europa, eller å promotere abort til hvite kvinner, multikulturalisme og lave fødselsrater slik at «den hvite rase» til slutt er utryddet. Jøder og Hitler, altså.

Han knytter denne konspirasjonsteorien opp mot en rekke aktører og personer, og min rolle blir nevnt i forbindelse med et innlegg, hvor jeg uttrykker en støtte til Generasjon Identitet (også kalt Identitærbevegelsen).

Men hele tiden handler det om såkalt guilt by association. Et eksempel jeg omtaler er at Generasjon Identitet (GI) og andre som omtaler befolkningsutskiftningen får skylden for New Zealand-terroristen Tarrants gjerninger, bare fordi Tarrant skal ha støttet GI med donasjoner mange måneder før han begikk sine ugjerninger. Dette har Selvstendighetspartiet (ShP) omtalt tidligere. Det samme fenomenet har vi sett her i Norge, når alle på høyresiden, særlig innvandringsskeptikere, fikk et slags medansvar for Breiviks grusomme handlinger 22. juli 2011.

Hvorfor er det ingen som gir Arbeiderpartiet skylden for Norges første selvmordsbomber? Burhan Ahmed Abdule var tross alt en aktiv støttespiller for Arbeiderpartiet, og ble ved en anledning avbildet med selveste statsminister Jens Stoltenberg.

Tydelig og human tilbakevandringspolitikk

Befolkningsutskiftningen er imidlertid ingen konspirasjonsteori. Den foregår rett foran øynene våre. Selv FN bruker begrepet «replacement migration» på sine egne nettsider. Tanken er at siden vi i den vestlige verden får så få barn, så må vi hente unge mennesker fra ikke-vestlige land. FNs migrasjonspakt følger i det samme sporet.

Politikere liker gjerne å fokusere på asylinnvandring. Men det er flere momenter som klart og tydelig viser at befolkningen sakte men sikkert byttes ut.

For det første: Familieinnvandring. Dette utgjør den største formen for innvandring til Norge.

For det andre: Fødselstall. Mens etniske norske kvinner stadig får færre barn, og på et senere tidspunkt i livet, så øker innvandrerandelen automatisk, selv med full stans i innvandringen. Innvandrerbefolkningen er dessuten langt yngre enn «urbefolkningen». Dette ser man på skolene i Oslo, hvor en rekke skoler har et flertall av ikke-vestlige elever. Dessuten hjelper det lite å ha et flertall i befolkningen, hvis «vår» andel av befolkningen i stor grad er pensjonister. Drømmen om at innvandrere skal betale vår fremtidige pensjon er virkelighetsfjern: I realiteten er det våre pensjonister som må betale for de hundrevis av milliarder som søles bort på et stort mindretall som ikke er i stand til å forsørge seg selv.

Drømmen om at innvandrere skal betale vår fremtidige pensjon er virkelighetsfjern

Europa mottar 80 prosent av verdens asylsøkere, skrev Asle Toje i Utrop. I Norge innvilges 78 prosent av søknadene, og kun 40 prosent av de med grunnløse asylsøknader returneres. Europa har kun 7 prosent av verdens befolkning, men mottar altså 80 prosent av asylsøknadene!

Therkildsen er så lite informert at han ikke har fått med seg at jeg faktisk ikke er leder av ShP, siden jeg gikk av i januar 2020. Nåværende leder heter for øvrig Oliver Hugaas.

Therkildsen burde lese litt om hvordan nazistene tenkte. Deres store prosjekt, Lebensraum, var nettopp planer om befolkningsutskifting i Øst-Europa, hvor slavere og jøder skulle ryddes av veien for den rene ariske rase.

Men når vårt folk skal byttes ut, så er man nazist hvis man protesterer? ––

Som tidligere tilbakevandringspolitiske talsmann i Selvstendighetspartiet Anders Tronstad skrev:

Tilbakevandring betyr reversering av innvandring for individer som har en atferd og kultur som ikke er kompatibel med norske verdier. Virkemidlet er i all hovedsak å fjerne all offentlig økonomisk støtte til folk som ikke lar seg assimilere. Utenlandske familier som beskytter eller skjuler kriminelle familiemedlemmer kan også utvises.

Vekst i antidemokratiske metoder

Det handler ikke om «hvit makt». Det handler om å sende tilbake mennesker som ikke respekterer våre lover og regler, ikke kan forsørge seg selv og ikke har respekt for kvinner.

ShP rammes stadig av slike falske anklager, noe som innvirker på vår evne til å drive politikk. Det er ikke så lenge siden vi ble nektet noe så grunnleggende som å opprette en bankkonto!

Samtidig har nettavisen Resett vært offer for økonomisk krigføring av ekstremister på venstresiden. Dette er eksempler på anti-demokratiske metoder, som blir stadig mer utbredt hos en stadig mer ekstrem og kompromissløs venstreside, samtidig som støtten til dem fra gammelmedia er unison.

Jeg foreslår at Therkildsen leser den norske filosofen Arne Næss, og hans regler for hvordan man fører en god debatt.

Våre leserinnlegg er meningsytringer som gir uttrykk for skribentens holdning. Se her for mer informasjon om hvordan du sender et innlegg til våre debattsider.