Lars Thorsen etterlyser et effektivt system for tilbakevandring.
Foto: Regjeringen/PU
«Den eneste måten å forhindre katastrofen, er stans i ikke-vestlig innvandring, og et effektivt system for tilbakevandring», skriver Lars Thorsen i sitt svarinnlegg til Torvald Therkildsen.
Lars Thorsen

Torvald Therkildsen skriver i Utrop at Document.no og Resett promoterer og normaliserer nynazistiske konspirasjonsteorier.

Å la dette passere ubemerket, er farlig, hevder han i innlegget som ble publisert den 8. oktober.  Det er den såkalte befolkningsutskiftningen som kalles for en nynazistisk konspirasjonsteori, og som altså normaliseres av «farlige» medier. Therkildsen skriver:

«Det som tidligere ble sett som grovt, ekstremt og «kun for spesielt interesserte», er nå bare et klikk unna. Det er farlig å la dette passere ubemerket», skrev Torvald Therkildsen i Utrop den 8. oktober.
Foto : Faksimile, Utrop 08.10.2020.

«Det er tydelig at gjennom Document.no og Resetts løssluppenhet rundt slike temaer promoteres og normaliseres nynazistiske konspirasjonsteorier. Ytre høyre i Norge promoterer faktisk, og gir plattform til, den samme konspirasjonsteorien som ga navnet til Christchurch-terroristen Brenton Tarrants manifest

Også undertegnede og SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) blir omtalt:

«Også SIAN, som i det siste har vært svært aktuelle i media, promoterer konspirasjonsteorien om utryddelsen av den hvite rasen. SIANs leder Lars Thorsen gjengir nettopp disse tankene når han skriver at ‘FN er skamløst ærlige på at de ønsker å skifte ut Europas befolkning med importerte feilkulturelle uintegrerbare mennesker’.»

Befolkningsutskiftingen ingen «konspirasjonsteori»

Mitt innlegg, som Therkildsen henviser til, omhandler FNs migrasjonspakt, som ble underskrevet av Norge i desember 2018. Denne pakten sier rett ut at den skal legge til rette for masseinnvandring, i praksis til hovedsakelig Europa (unntatt Visegrad-landene). Migrasjon omtales som et positivt globalt fenomen, som gir økonomisk vekst. Og opinionen skal kontrolleres:

«Man kan se politiske konsekvenser av en opinion som feilaktig oppfatter migrasjonen som ute av kontroll (…) Jeg ber alle om å fokusere på de overveldende positive konsekvenser som følge av migrasjon, og bruke fakta og ikke fordommer når man diskuterer utfordringene».

Men avtalen var jo ikke bindende, sa våre politikere. Hva var da vitsen med å skrive under på et slikt dokument? Og dessuten: Det tok ikke lang tid før EU snudde og hevdet at FN-avtalen allikevel var bindende for EU-landene.

De enorme mengdene migranter som har kommet til Europa de siste årene er ikke jevnt fordelt blant EU-landene. Derfor har EU vedtatt sin egen migrasjonsavtale, hvor de skal forsøke å tvinge alle land til å skifte ut sin befolkning. Marine Le Pen, som fikk 34 prosent av stemmene ved sist presidentvalg i Frankrike, raser mot avtalen som hun beskriver som et «globalistprosjekt, en organisert plan for å oversvømme Europa med migranter og ensbetydende med Europas selvmord, ifølge Le Figaro

Befolkningsutskiftingen er ingen «konspirasjonsteori», den foregår helt åpenlyst

«Migrasjonspakten vil også få konsekvenser for oss», sier statssekretær Hilde Baarstad til NTB.

Befolkningsutskiftingen er ingen «konspirasjonsteori», den foregår helt åpenlyst. Sverige er kanskje det verste eksemplet.

Integrering en utopi

I Sverige var kun 61 prosent definert som «etnisk svenske» allerede i 2018, skriver den svenske økonomen Rebecca Weidmo Uvell. Tallene tar ikke hensyn til tredjegenerasjonsinnvandrere, som det er en god del av i Sverige. De tar heller ikke hensyn til utlendinger som oppholder seg ulovlig i landet. Ingen vet hvor mange disse er, men det kan dreie seg om flere hundre tusen personer.

873.000 mennesker har såkalt samordningsnummer, et slags fødselsnummer for blant annet de som ikke har fått oppholdstillatelse.

Fortsatt gir vårt naboland oppholdstillatelse til over 120.000 på et år.

Resultatet ser vi: Massiv voldskriminalitet, klankultur, voldtekter, bilbranner, fornedringsran og utrygghet.  Situasjonen i Norge er ikke i nærheten så ille, men vi beveger oss i nøyaktig samme retning som Sverige, bare i litt lavere tempo. Den eneste måten å forhindre katastrofen, er stans i ikke-vestlig innvandring, og et effektivt system for tilbakevandring (eller «relokalisering» som barneministeren velger å kalle slik masseforflytning). 

Etter mange tiår burde det være nokså klart at integrering bare er en utopi, særlig når vi snakker om muslimer. Islam og sharia prioriteres foran norske lover. Klankultur er viktigere enn nasjonalt fellesskap. Vi beveger oss mot et nasjonalt sammenbrudd, hevder forfatter Halvor Fosli.  Europa tar selvmord, som den engelske forfatter Douglas Murray beskrev det.

Det er om ikke folkemord, så i det minste etnisk rensing som pågår. Jeg vil kalle det påtvunget nasjonalt selvmord. De av oss som protesterer mot dette blir utsatt for vold. Voldsmennene roses, folk samler inn penger til bøtene voldspøbelen blir ilagt. Men det er SIAN som er farlige!

Og hvor skal vi nordmenn flykte når situasjonen blir uholdbar? Er det ingen som tenker på våre barn og barnebarn?

Våre leserinnlegg er meningsytringer som gir uttrykk for skribentens holdning. Se her for mer informasjon om hvordan du sender et innlegg til våre debattsider.