- Der andre partier ser på innvandrere som en gruppe, ser Høyre og jeg på deg som et enkeltmenneske. Jeg mener Høyre er det beste partiet for innvandrere. Et parti som stiller krav om at du fort må ut i jobb, fordi det er den beste muligheten til å bli en del av det norske samfunnet. Et parti som stiller krav til at du må lære deg norsk.
Mehmet Kaan Inan
Latest posts by Mehmet Kaan Inan (see all)

Utrop publiserer en ny tekst annenhver dag, der hvert av de åtte partiene som i øyeblikket er representert i Oslos bystyre får gjøre et forsøk på å overbevise innvandrere om hvorfor de skal stemme på akkurat deres parti.
Følg med, og ta et valg!
PS: Vi tar gjerne imot kommentarer fra deg som leser, til de ulike partienes forsøk på å fange akkurat din stemme.
Les også:
Derfor bør du som innvandrer stemme på FrP
Derfor bør du som innvandrer stemme på SV
Derfor bør du som innvandrer stemme på Arbeiderpartiet
Derfor bør du so innvandrer stemme på Venstre
Derfor bør du som innvandrer stemme på MDG
Derfor bør du som innvandrer stemme på Kristelig Folkeparti
Derfor bør du som innvandrer stemme på Rødt

Det er mange grunner til at du bør stemme Høyre. En stemme til Høyre er en stemme til bedre kvalitet og mer læring i skolen. En stemme til Høyre er en stemme til at dersom du skal til sykehus – at du får den beste oppfølgingen og kvaliteten i helsetjenestene.

Jeg mener Høyre er det beste partiet for innvandrere. Et parti som stiller krav om at du fort må ut i jobb, fordi det er den beste muligheten til å bli en del av det norske samfunnet. Et parti som stiller krav til at du må lære deg norsk.

Der andre partier ser på innvandrere som en gruppe, ser Høyre og jeg på deg som et enkeltmenneske. For meg har det ingenting å si om du heter Ola eller Aisha, om du vokser opp på Holmlia i Oslo eller Paradis i Bergen, om faren din er rørlegger eller revisor. Du skal fortsatt ha muligheter til å lykkes i det norske samfunnet.

Når du skal stemme på et parti og noen politikere i kommunen du bor i, må du være trygg på at de bruker skattepengene dine riktig. Vi vil redusere skatte- og avgiftsnivået i Norge, for deg som privatperson, men også for norske bedrifter. De kommunale avgiftene og bompengene må være moderate, og eiendomsskatten bør være så lav som mulig.

For meg har det ingenting å si om du heter Ola eller Aisha

Siden 2013 har en gjennomsnittlig barnefamilie fått over 10 tusen kroner mindre i skatter- og avgifter hvert eneste år. Jeg er opptatt av at hverdagen til barnefamilier blir enklere og at deres barn får muligheten til å leve ut sine liv. Det handler om at familien skal få frihet til å ta de valgene de selv ønsker. Det betyr at det ikke alltid er statens løsning som er riktig løsning for deg – det vet du best selv.

Min viktigste hjertesak er at ingen barn skal etterlates. De siste årene har vi sett flere episoder hvor ungdom blir dratt inn i kriminelle miljøer som de ikke kommer ut av. Vi har sett vold, bilbranner og økt narkotikasalg. Dette sprer seg også til skolegårdene. Det vil vi gjøre noe med. De mest kriminelle unge, ofte de som leder disse kriminelle nettverkene, må få strengere og lengre straffer. Vi må jobbe forebyggende for å hindre at flere unge rekrutteres til kriminelle nettverk.

Dersom du er opptatt av å ha en skole som er tilpasset eleven, at du skal få rask hjelp når du blir syk, å redusere skatter- og avgifter; så har du kun en ting å gjøre. Det er å stemme Høyre. Godt valg!